TJ Stolní tenis Praha

Dnes je čtvrtek 28.03.2024











Budujeme a vybavujeme bar v Centru Ďáblice

Miloslav Fuček

2016-12-10

Informace

Přečteno: 1625

Komentářů: 0


Zatím co od plesu fatbalistů práce na baru v Centru Ďáblice zcela ustrnuly, nyní již asi tři týdny probíhá jeho budování a vybavování.


Na baru se naposledy pracovalo těsně před plesem fotbalistů, kdy zde pan Pozler nechal rozvést vodu a odpady v hodnotě 4.500,-- Kč. Od té doby se zde ale shromaždoval spíše nekvalitní nábytek, takže bar před nedávnem připomínal spíše skladiště.

 

Bar nyní vyklidili Václav Zahradník s Miroslavem Boltíkem. Byla sem umístěna lednice, kterou koupil Miloslav Fuček a dřez, který daroval pan Hradil z PinecArény. Na dvě skříňky byla umístěna pracovní plocha, takže bar už může provizorně sloužit svému účelu. Pod provozní plochou jsou dvě skříňky a uzamykatelné šuplíky.

 

Dnes přibyla ještě bílá policová skříň, kterou montoval Dušan Dvořák nejprve za pomoci Dušana Šídla a po té Miloslava Fučka.

 

Nyní zbývá ještě připojit dřez a až zmizí přebytečné hnědé skříně, nainstaluje se do rohu ještě umyvadlo. Nad dřez a nad umyvadlo sháníme bílé závěsné skříňky na skleničky a nádobí.

 

Fotografie současného stav baru najdete zde.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha, z.s.,
vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.