TJ Stolní tenis Praha

Dnes je úterý 23.04.2024











Listopadové a prosincové akce v Centru Ďáblice - skokolovně

Miloslav Fuček

2016-12-04

Různé

Přečteno: 1653

Komentářů: 0


Nové vedení TJ se pustilo do volnočasových a kulturních akcích v Ďáblicích s plnou vervou. Účast na akcích je sice zatím malá, chybí tradice a chce to náběhovou dodum ale účastníci odcházejí spokojeni.


Je čas na první malou rekapitulaci akcí, které probíhají v Centru Ďáblice - sokolovně v závěru listopadu a počátku prosince 2016. Tyto akce již připravuje představenstvo TJ Stolní tenis Praha v novém složení. Na pořádání se podílejí Ďáblové Praha, z.s., TTC Praha - klub stolního tenisu, z.s. a mediálně pomáhá Magazín eKamarád.

 

S mediální pomocí Magazínu eKamarád se uskutečnilo několik akcí, na něž dodal Magazín eKamardá hodnotné knižní ceny, akce propagoval formou pozvánek a z akcí přinesl i následné reportáže. Šlo o Rodinnou Grand Prix Ďáblic - závodů RC modelů aut na vysílačku, kterou najdete pod názvem Trojnásobný triumf Martina Holla 31. 10. 2016.

 

V Ďáblicích se v sobotu střílelo, to je název reportáže ze střeleckých závodů, které proběhly 26. 11. 2016. U této reportáže najdete i jeden pochvalný komentář od tatínka jednoho ze zúčastněných, za který děkujeme.

 

Poslední včerejší akcí byla Mikulášská diskotéka, z ních vyšla reportáž dnes pod názvem Mikulášská diskotéka v Ďáblicích. V článku najdete i shrnutí akcí, které vás ještě čakají do konce roku a v prvním týdnu nového roku 2017.

 

Reportáže zesvých akcí přinášejí na svých stránkách samozřejmě i Ďáblové Praha, z.s. Jde o články Trojnásobný triumf Martina Holla (závody RC modelů aut na vysílačku 31. 10. 16), Druhé střelby ze vzduchovky vyhrála Zuzana Kozáková (27. 11. 16) a Mikulášská diskotéka v Ďáblicích (3. 12. 2016).

 

A pro úplnost ještě monitoring reportáží ze stránky Centrum Ďáblice - sokolovna.

- Trojnásobný triumf Martina Holla,

- Střelecké závody v sokolovně,

- Mikulášská diskotéka v Ďáblicích.

 

Pro úplnost ještě monitoring z turnajů stolního tenisu a to na stránkách:

 

1) Pinec v Praze:

Vítězi zahajovacího turnaje Velké ceny CST Ďáblice mládeže se stali Kuchta, Garček a Macek,

Vítězi Grand Prix TTC Praha se stali Kovařík, Zacharda a Bruk.

 

2) Centrum stolního tenisu Ďáblice:

Vítězi zahajovacího turnaje Velké ceny CST Ďáblice mládeže se stali Kuchta, Garček a Macek,

Vítězi Grand Prix TTC Praha se stali Kovařík, Zacharda a Bruk.

 

3) Stolní tenis v Praze:

Vítězi Grand Prix TTC Praha se stali Kovařík, Zacharda a Bruk.

 

Důležitým okamžikem byla také schůzka předsedy TJ Stolní tenis Praha ing. Fučka s předsedkyní kulturní komise MČ Ďáblice paní Mgr. Simonou Dvořákovou, na které byla dohodnuta spolupráce mezi TJ Stolní tenis Praha, z.s., Ďáblové Praha, z.s. a MČ Praha v oblasti kulturních a volno časových akcí v Ďáblicích. MČ Praha pomůže s propagací akcí pořádaných v sokolovně a jedná se o spolupráci na Velikonoční diskotéce a příští rok i na Mikulášské diskotéce. Obě strany se shodly, že prostoru pro vzájemnou spolupráci je více.


Sdílet na Facebooku

Diskuse k článku

Přidej svůj názor



Zpět


Provozuje Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha, z.s.,
vytvořil Ing. Miloslav Fuček - MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.